Catterycypinsky.jouwweb.nl
Home » Dibo

Dibo

                                                                                                       

 

Dit is Dibo. Hij is geboren op 02-04-2009 en toen hij 10 weken oud was bij ons komen wonen. We hebben bewust gezocht naar een goed gesocialiseerd hondje wat gewend was aan katten en kinderen en met Dibo zat dat helemaal goed. Hij is geboren op een camping in Belgie. Dus dagelijks aanloop van mensen en alle kids op de camping kwamen de puppies aaien. Zelf hadden ze ook nog 2 katten, dus dat was ook niet onbekend. De puppies kregen veel gelegenheid om te spelen. Op het grasveld hadden ze een heel stuk afgezet met gaas waar de puppies lekker konden ravotten. Toen wij Dibo kwamen halen stond daar geen sprietje gras meer overeind. Toen ik de eerste keer naar de dierenarts ging voor controle zagen zijn oortjes nog zwart van het zand.

Dibo heeft zich ontpopt tot een goed luisterend,  lief, vriendelijk, sociaal hondje. Zijn grootste hobby is achter konijnen aan zitten en daar krijgt hij hier ruim de gelegenheid voor. Hij is dikke maatjes met de meeste honden hier uit de buurt. Hij speelt het liefst met een grote Duitse Herder van een straat verderop.

Hier in huis kan hij prima overweg met de katten. In het begin moesten de ouwetjes nog wel aan hem wennen en deelden wel eens een mep uit, maar nu loopt alles relaxed langs elkaar.  Met Lynn en Felix is hij zelfs dikke vriendjes. Ze liggen regelmatig bij elkaar en er wordt zelfs gestoeid.

En last but not least is Dibo natuurlijk Madelons allerbeste vriend. Madelon op de fiets en Dibo rennend en dan kijken wie de snelste is. Samen op konijnenjacht of lekker in de bossen op avontuur. Er valt altijd wel iets te beleven.

 


 


Maak een Gratis Website met JouwWeb